Καθαρισμός : Μπότες μηχανής

Καθαρισμός : Μπότες μηχανής

Καθαρισμός σε μπότες μηχανής.

Πολλοί απο εμάς λατρεύουμε τις χωμάτινες διαδρομές. Τις επιδιώκουμε όσο το δυνατόν συχνότερα. Είναι δύσκολο να αντισταθούμε μια βόλτα στη φύση, όπως σε κάποιο βουνό, σε μικρά και μεγάλα μονοπάτια. Για τους πιο τολμηρούς ακόμα και στις κοίτες των ποταμών! Όμως, για την ασφάλεια μας απαιτείτε ο κατάλληλος εξοπλισμός.

Το κράνος μας, ο ρουχισμός μας ( μπουφάν και παντελόνι με τις κατάλληλες ενισχύσεις) , οι μπότες μας πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση για να μας προστατέψουν σε οποιαδήποτε στραβοτιμονιά. Συνηθισμένο φαινόμενο τα μονοπάτια να είναι γεμάτα λάσπη και κλαδιά δέντρων να απλώνονται κάθετα στη διαδρομή . Συνεπώς καταλήγουμε αρκετές φορές με λασπωμένο ή ακόμα και σκισμένο εξωπλισμό.Το πιο σημαντικό είναι να μην χτυπήσει κανένας αναβάτης! Για όλα τα άλλα υπάρχει πάντα λύση.

Στον σκισμένο ρουχισμό μπορούν να αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα κομματια. Ακόμη, η λάσπη και το χώμα παρότι είναι δύσκολοι λεκέδες αφαιρούντε με τον κατάλληλο καθαρισμός. Καθαρισμός – απολύμανση εκτός απο το ρουχισμό γίνεται και στο κράνος και στις μπότες .

Σε αυτό το κείμενο θα σταθούμε στις μπότες μηχανής για το πως ο καθαρισμός και η συντήρησή τους θα ήταν καλό να γίνεται. Σημαντικό στο τέλος κάθε βόλτας μας είναι να αφαιρείται σχολαστικά η λάσπη, χώμα πάνω απο τις μπότες, να μείνουν σε ανοιχτό χώρο και να αερίζονται για να μπορέσουν να στεγνώσουν εσωτερικά και εξωτερικά. Εφόσον έχουν στεγνώσει και δεν έχει μείνει ίχνος λάσπης ή χώματος θα πρέπει να περαστούν με λίπος για να μπορέσουν να ενυδατωθούν και να συντηρηθούν τα δερμάτινα κομμάτια.

Εφόσον αυτή η διαδικασία φαίνεται χρονοβόρα ή κουραστική το Dirty Wash είναι εδώ για να δώσει τη λύση και να αναλάβει όλη τη διαδικασία όπου πέρα από τον καθαρισμός και την ενυδάτωση ολοκληρώνει τη συντήρηση με την απολύμανση στο εσωτερικό τους.

Μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις μας και στο instagram! Δείτε τη σχετική δημοσίευση.
https://www.instagram.com/p/CEo3dtQAkAo/


καθαρισμός σε μπότες μηχανής
καθαρισμός και απολύμανση σε μπότες και φόρμες